İçeriğe geç

17 Aralık Günü Masterchef Te Kim Elendi

18 Aralık’ta MasterChef’te kim elendi?

MasterChef Türkiye’de 18 Aralık 2022 Pazar günü yaşananlar! MASTERCHEF’TE DÜN GECE KİM KAZANDI, KİM ELENDİ? Elenen isim belli oldu. MasterChef Türkiye yarışmasına bu akşam veda eden isim Yağız Özçelik oldu.

MasterChef All Star’ı kim veda etti?

MasterChef’e veda eden isim “Sergen” oldu! MasterChef Türkiye All Star – YouTube. Bu içerik mevcut değil.

Dün gece MasterChef’te kim elendi?

Zeynep ve Muratcan finale kalan isimler oldu. MasterChef Türkiye’ye veda eden yarışmacı ise Zeynep oldu.

MasterChef’te 26 Aralık’ta kim elendi?

Hasan 43 puanla geceyi birinci tamamlayarak en iyi rekoru kırdı. Burcu 32 puanla ikinci oldu. Mert ise 30 puanla yarışmaya veda eden isim oldu.

17 Aralik MasterChef’i kim elendi?

Şeflerin reytinglerine göre Batuhan 37.5 puan, Barbaros ise 35 puan aldı. Akşamın finalinde ise Esra 36 puan, Dilara ise 31.5 puan aldı. Bu sonuçla Dilara, MasterChef All Star’dan elenen yarışmacı oldu.

MasterChef Batu elendi mi?

MasterChef’e veda eden isim “Batuhan” oldu!26 Aralık 2023

2024 MasterChef şampiyonu kim oldu?

Son bölümün sonunda tansiyon yükselirken, Mehmet Yalçınkaya kazananı açıkladı; Yalçınkaya Master; “Esra 2024’ün All Star’ı” diyerek duyurdu. Jüri tarafından 69.5 puanla kazanan ilan edilen Esra, duygularını dile getirerek kendisine destek olan arkadaşlarına teşekkür etti.

Sergen elendi mi?

Tolga ve Sergen stüdyodan ayrıldı | MasterChef Türkiye All Star 166.

Hasan elendi mi?

MasterChef Türkiye finaline bir adım kala Hasan elendi. Hasan’ın tatlısında streç film bulundu. FİNALE KATILACAK İSİMLER AÇIKLANACAK Finale az kala hayallerine veda eden Hasan’ın elenmesinin ardından MasterChef Türkiye All Star finaline Esra ve Tahsin kaldı.

MasterChef Zeynep kimdir 2024?

Sena Zeynep Gültepe 27 yaşında. Yedi yıl öncesine dayanan aşçılık kariyeri olan Zeynep, gastronomi mezunu. Fransa ve Amerika’daki stajlarını tamamladıktan sonra Türkiye’de çalışmaya başlayan Zeynep, bir yıldır fırında çalışıyor. Ayrıca bir kafede workshop düzenleyerek deneyimlerini ve tecrübelerini paylaşıyor.

MasterChef 2024 8 Eylül kim elendi?

Günün sonunda şeflerin aldığı reytingler ve oynanan oyunlar sonucunda MasterChef’ten elenen isim Zeynep oldu. Zeynep’in MasterChef serüveni sona erdi.

Mastır şefte kim elendi 6 Ocak 2024?

Masterchef finalinin ismi 6 Ocak bölümünün ardından açıklandı. Finale kalan isimler Esra ve Tahsin oldu. MASTERCHEF’TEN 6 OCAK’TA KİM ELENDİ? Masterchef’ten 6 Ocak’ta elenen isim HASAN oldu.

24 Aralık MasterChef’te kim elendi?

DUYGUSAL VEDA Geçtiğimiz hafta elenen Batuhan, duygularını son kez dile getirerek; “Bu yıl benim için hem MasterChef hem de genel olarak hayat açısından gerçekten farklıydı. Yılı her şeyin daha fazla farkında olarak geçirdim.” dedi.

MasterChef’te kim elendi All Star?

İlk etabın sonunda Tahsin ve Barbaros 22 puanla birinci oldu. Ana yemek ve tatlı etabının sonunda Hasan akşamın galibi oldu ve yarı finale biletini garantiledi. Akşamın sonunda Barbaros 64 puanla MasterChef All Star’dan elendi.

MasterChef Uskumru Dolması’nı kim elendi?

Eleme gecesinde sürpriz Şef Mehmet Yalçınkaya’dan geldi. Mehmet Şef elenen kişiye iş teklif etti. İşte MasterChef’ten elenen isim ve elendiğinde yaşananlar: Şef Somer yarışmacılar için eleme yemeği olarak uskumru dolmasını seçti.

12 Kasım MasterChef’te kim elendi?

İkinci etaba kalan Alican, Cemre, Dilara ve Tanya, Somer Chef’in “Shodai Potato Foam Udon Noodle” tabağını hazırladı. İkinci etapta, tencereden çıkan ilk isim Cemre, ikinci Alican ve üçüncü Dilara oldu. Veda ismi Tanya. Tanya yarışmadan ayrılırken, “14. Aslında, bir tane olmaktan gurur duyuyorum.

10 Aralık’ta MasterChef’te kim elendi?

Şefler ikilinin hazırladığı yemekleri değerlendirdi. Günün sonunda Dilara üç oyunda 54 puan, Cemre ise 50.5 puan topladı. Böylece üç oyun sonunda en az puanı toplayan Cemre, MasterChef’e veda etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir